Aura Sukma bukanlah suatu nama yang berdiri di atas kesedaran alami tetapi ianya adalah nama yang merujuk kepada nilai kerohaniaan dan mempertimbangkan keimanan serta benar-benar memumupuk halalan toyibba. Dan tidaklah aura itu meliputi setiap makhluk melainkan sukma itu yang menyerap aura bagi meningkatklan kualiti hidup serta yang terpenting mencantikkan penampilan diri dan akhlak.
Aura menafikan pada diri yang tercela  dan menampilkan peribadi yang meringgus sehingga penampilan diri menjadi cela dan noda. Dan inilah kesadaran umum menggembalikan sukma itu dengan alami dapat membangunkan sukma yang pancer. Sukma yang berhias aura menentukan jauh pandang dan dekat pandang yang melembutkan hati setiap makhluk alami. Sesungguhnya diri sukma itu bagaikan sebutir intan yang makin di canai makin indah dan terpancer auranya menyimbahi diri.

Thursday, October 21, 2010

Seketenangan Langit Itu Membiru

AURA SUKMA BRIDAL COUTURE & SALOON
37, MEDAN STATION 19/3,
STATION 18
31650 IPOH.
PERAK

Wanita atau berjantina bukanlah penentu kehidupan bahagia namun untuk mencapai bahagia itu terletak pada qhadak dan qhadarNya  ya ilahi. Pun begitu ilahi itu maha menyayangi dan mengasihi hati-hati wanita yang ingin mencapai bahagia dunia dan akhirat. Oleh demikina itu maka allah perintahkan akal untuk di jadikan juru pandu yang menasihati haluan diri mengenai kehidupan.
Bukanlah sesuatu yang mudah membiarkan hidup ini di uruskan kehendak duniawi… amat sukar dan bertambah sukar… sesekali melihat tangan ini sebenarnya sudah tidak mempunyai kudrat untuk menghabisi senja sekalipun.  Memang terasa indah dan hilang nestapa menatapi di penghujung senja yang melabuhkan tirai merah. Begitulah kita harus melepaskan amarah pergi bagaikan sinar senja yang berdetik seketika.
Hidup diteruskan untuk menutup segala keperihan lampau. Menutup segala kepenatan nafas yang berlabuh sendu namun jantung ini masih berdegup untuk ku meneruskan perjuangan hidup hingga ke akhirat.. hanya pada yang maha kuasa aku memohon izinkanlah kudratNya memimpin diri ku hingga ke penghujung sana…… alhamdulilah….

No comments:

Post a Comment