Aura Sukma bukanlah suatu nama yang berdiri di atas kesedaran alami tetapi ianya adalah nama yang merujuk kepada nilai kerohaniaan dan mempertimbangkan keimanan serta benar-benar memumupuk halalan toyibba. Dan tidaklah aura itu meliputi setiap makhluk melainkan sukma itu yang menyerap aura bagi meningkatklan kualiti hidup serta yang terpenting mencantikkan penampilan diri dan akhlak.
Aura menafikan pada diri yang tercela  dan menampilkan peribadi yang meringgus sehingga penampilan diri menjadi cela dan noda. Dan inilah kesadaran umum menggembalikan sukma itu dengan alami dapat membangunkan sukma yang pancer. Sukma yang berhias aura menentukan jauh pandang dan dekat pandang yang melembutkan hati setiap makhluk alami. Sesungguhnya diri sukma itu bagaikan sebutir intan yang makin di canai makin indah dan terpancer auranya menyimbahi diri.

Sunday, November 7, 2010

Home Stay`Inn Ipoh.... Bandar Lahat Baru.... Pengkalan.... Kinta

AURA SUKMA BRIDAL COUTURE & SALOON 
37, MEDAN STATION 19/3,
STATION 18 31650 IPOH.
PERAK

Ini adalah uplaoded Homestay yang merangkumi 3 biilik tidur berserta 2 bilik air yang berterapkan jubin separa.

Harga bagi satu malam penginapan hanyalah berharga RM 200.00 sahaja.... dan bagi lanjutan penginapan harga mampu dirunding cara.

Lokasi bagi Homestay ini berdekatan dengan kemudahan prasarana yang mana sangat berhampiran dengan Tesco terbesar di perak....

Lokasinya hanyalah terletak di BANDAR LAHAT BARU.... sila hubungi no tertera untuk runding cara..

FAUZI  012 - 508 3465


SPECIFIKASI:
berdekatan dengan kedai runcit, kemudahan klinik, kedai makanan melayu selera kampung, variety kedai makan(mamak stall, tomyam stall), masjid dan surau yang amat-amat berhampiran, hanya 8km dari lebuh raya utama utara selatan(simpang pulai), hanya 8km dari pekan Ipoh, hanya 2.5km berhampiran TESCO EXTRA, MC DONALD DRIVE TRHU, JAYA JUSCO pintu masuk utama menuju ke Batu Gajah dan Lumut. Hanya 14km menuju ke pekan Pusing dan Papan yang terdapat Taman Herba dan sungai jernih. Hanya 15 minit perjalan ke MERU RAYA yang berkedapatan PASARAYA MAIDIN.... sehingga itu anda boleh terus memandu masuk ke lebuh raya MERU untuk terus ke bandar Di Raja iaitu KUALA KANGSAR yang hanya sejauh 24km sahaja(highway)

1 comment:

  1. salam..nk tanya lokasi homestay di station 18 atau bandar baru lahat?

    ReplyDelete