Aura Sukma bukanlah suatu nama yang berdiri di atas kesedaran alami tetapi ianya adalah nama yang merujuk kepada nilai kerohaniaan dan mempertimbangkan keimanan serta benar-benar memumupuk halalan toyibba. Dan tidaklah aura itu meliputi setiap makhluk melainkan sukma itu yang menyerap aura bagi meningkatklan kualiti hidup serta yang terpenting mencantikkan penampilan diri dan akhlak.
Aura menafikan pada diri yang tercela  dan menampilkan peribadi yang meringgus sehingga penampilan diri menjadi cela dan noda. Dan inilah kesadaran umum menggembalikan sukma itu dengan alami dapat membangunkan sukma yang pancer. Sukma yang berhias aura menentukan jauh pandang dan dekat pandang yang melembutkan hati setiap makhluk alami. Sesungguhnya diri sukma itu bagaikan sebutir intan yang makin di canai makin indah dan terpancer auranya menyimbahi diri.

Monday, October 11, 2010

Hadiah Ilahi Rahmat KurniaNya

AURA SUKMA BRIDAL COUTURE & SALOON
37, MEDAN STATION 19/3,
STATION 18
31650 IPOH.
PERAKYa Allah Ya Tuhan Kami
Satukanlah Hati Kedua Mempelai Ini Dengan Iman, Keyakinan dan Tawakkal Kepada Mu. Jadikanlah Mereka, Suami Yang Soleh Yang Senantiasa Memimpin dan Isteri Yang Solehah Yang Sentiasa Membantu. Murahkanlah Rezeki Mereka dan Kurniakanlah Mereka Zuriat Yang Beriman dan Beramal Soleh. Semoga Jodoh Perkahwinan Ini Dipenuhi Al-Muwaddah dan Al-Rahmah di Dunia dan di Akhirat
                                                                                                                         Amin Ya Rabbal Alamin.

No comments:

Post a Comment